Esquies activant el powerhouse?

Com que aquesta setmana sembla que per fi neva als Pirineus, i segur que molts esteu ja frisosos d’esquiar amb neu de la bona, doncs hem pensat en explicar-vos com pot contribuir el pilates a una bona pràctica d’esquí i a millorar la seva tècnica.

Control, concentració i centralització, tres principis que comparteixen el Pilates i l’Esquí.

Control, concentració i centralització: tres dels principis de Pilates que també són claus en l’esquí. 
Per esquiar bé cal tenir un control total sobre els moviments, controlats per evitar lesions. Un aspecte que es treballa molt en Pilates.
També cal tenir control sobre el el nostre centre de gravetat, la centralització, i, per aquells que practiquem Pilates, sabem que activant el powerhouse, aconseguim aquest objectiu. Et convidem a que provis d’activar-lo mentre esquies, ja veuràs com guanyes control sobre el teu cos i els teus esquís.
Quan tens consciència del teu cos, el domines molt més i, al tenir entrenat el teu sistema neurològic, el cos respon moltíssim millor. Així que això serà bàsic a l’hora de reduir el risc de caigudes i prevenir lesions.
El reforç de la musculatura que aconseguim amb el Pilates de grups musculars com quàdriceps, glutis, lumbars i abdominals, són claus quan es practica aquest esport.
 
Així que, si vols anar a esquiar, activa’t practicant Pilates!